Ons aanbod en Hauptwerk

Ons jonge bedrijf is een partner in de verwezelijking van uw orgel of u nu een beginnend liefhebber bent of een gevorderd Hauptwerkbouwer.
Hiervoor leveren wij een compleet aanbod van midi- en orgelproducten. Hierbij staan kwaliteit en prijs hoog in het vaandel. Dit aanbod proberen wij continu te optimaliseren door constant de nieuwe ontwikkelingen te volgen en naar uw vragen te luisteren. Bezoek ook onze webwinkel voor de meest gebruikte producten. Zoekt u iets wat hier niet instaat ?, neem gerust contact met ons op, want er is veel meer leverbaar door ons dan op de website staat. Wij betrekken onze producten van leveranciers uit de hele wereld.

We zijn officieel dealer in Europa van Hauptwerk, Classic Midi Works, Peterson, Syndyne, Laukhuff, RME, ADAM AUDIO, Milan Digital Audio, Sonus Paradisi, Lavender Audio, Organ Art Media, Inspired Accoustics, Sygsoft en vele anderen.

 

Wij bieden u de helpende hand in de ontwikkeling en realisatie van uw eigen orgel. Of u hem zelf wilt bouwen, of dat u een compleet geïnstalleerd systeem geplaatst wilt hebben in huis waar u direct op kunt spelen.

Uiteraard hebben wij een vier-klaviers demo opstelling staan, zodat u de verschillende orgels kunt bespelen.

Meer informatie vind u hieronder:

Wat is eenMidi orgel ?

Wat is Hauptwerk?

Wat zijn Fatar klavieren ?

Wat zijn UHTklavieren?

Wat zijn Kerkorgel klavieren ?

Wat zijn Touchscreens ?

Wat zijn Actieve en Passieve speakers ?

Wat is een Geluidskaart ?

Wat heeft u allemaal nodig ?