Klavieren

Fatar klavieren

In de door ons gebouwde orgels gebruiken wij standaard de Fatar TP 60 LW klavieren. Dit zijn drukpunt gevoelige klavieren met een massief houten kern. Zij geven een realistischer gevoel zoals bij een echt kerkorgel. Het zijn de kwalitatief betere klavieren tegen een relatief gunstige prijs én uit voorraad leverbaar.
Tevens kan worden gekozen voor alle varianten uit onze webshop.

Voor zelfbouw, kan ook gekozen worden uit de vele varianten en kwaliteiten van de webshop. Van losse klavieren tot complete sets met midi en van losse contactsets tot contactsets met of zonder aanslaggevoelige midi-controller.

Laat u vrijblijvend voorlichten over de mogelijkheden en specifieke eigenschappen van onze klavieren.


UHT klavieren


Uiteraard leveren wij ook UTH klavieren. De top voor de veel eisende musicus. Een unieke combinatie van perfectie en service resulteren in een uniek product voor de klant.
In overleg met u wordt het klavier samengesteld, naar uw eisen en specefieke wensen.
De UTH klavieren worden daarom alleen op bestelling geleverd. Soms zijn er 2e hands UHT klavieren beschikbaar. Vraag er gerust naar.


Van de website van UHT overgenomen

Eén van de basisideeën van UHT-klavieren

 

Een modulair systeem, met als optie verschillende instelmogelijkheden volgens de wensen van de klant. In het kader van een technisch zinvolle afstelling leiden de 5 instelparameters tot geheel individuele klavieren. De orgelfabrikant neemt daartoe contact op met UHT. Na een afspraak komt de organist naar Erfurt en in het atelier worden in zijn bijzijn de gewenste instellingen gedaan. UHT biedt deze service gratis aan.


Kerkorgel klavieren


Ook zijn orginele houten Laukhuff klavieren leverbaar. Deze handgemaakte klavieren worden door ons uitgerust met midi en kunnen eventueel voorzien worden van mechanische koppels.

Er is keuze er uit balans- en staartklavieren en vele houtsoorten en toetsbeleg zijn mogelijk. Origineler kan het niet.


Een enkele keer komt het voor, dat we 2e hands Klop klavieren binnenkrijgen.

Enkele voorbeelden van klavieren:
Fatar

UHT

Kerkorgelklavier