Touchscreens

De Elo Touchscreens zijn kwalitatief zeer goede touchscreens. Ze zijn ontwikkeld als echte touchscreens. De Elo's zijn dus géén gewone schermen die met cameraatjes aangepast zijn naar een touchscreen.

Elo heeft al 20 jaar ervaring met touchscreens en worden onder andere in openbare gelegendheden, industriële toepassingen en in de medische sector toegepast. Kwalitatief worden daar hoge en vandaalbestendige eisen gesteld. Niet voor niets wordt er standaard 3 jaar garantie gegeven, en tegen betaling is dit uit te breiden.

Er zijn speciale inbouwschermen beschikbaar, die in een kast ingebouwd kunnen worden. De de vrijstaande kunnen ook met een speciale beugel op een achterwand gemonteerd worden, zodat een apart design gerealiseerd kan worden.

Het gehele Elo assortiment is leverbaar, zowel inbouw als vrijstaand en all in one systemen, van 7 tot 70 inch.

Hiernaast leveren wij ook Luvox monitoren. Deze zijn leverbaar in een apart design met een zwarte metalen rand en/of een RVS metalen rand.

Uiteraard is er ook een low budget variant met onder andere cameraatjes beschikbaar voor mensen die Elo te duur vinden. Vraag naar de mogelijkheden als u interesse heeft.